Wat we doen

De Goeije Legal Recruitment richt zich op het vervullen van tijdelijke en vaste functies binnen de juridische branche. Wij bemiddelen landelijk, in het bedrijfsleven en bij overheden, op alle voorkomende rechtsgebieden en op alle niveaus. U kunt bij ons terecht voor secretariële ondersteuning, business support & management, juridisch medewerkers, bedrijfsjuristen en advocaten (vanaf 3e jaars).

‘Vliegende Kiep’ nodig?

Ook als u op zoek bent naar multifunctionele legal assistants of werkstudenten met een juridische achtergrond en/of studie ter ondersteuning van uw praktijk of uw Business Support afdeling in de breedste zin van het woord, kunt u bij ons terecht.

Waar we voor staan

De Goeije Legal Recruitment is een jong en dynamisch bureau met een sterke focus op kwaliteit en human capital. Wij willen hoge tarieven doorbreken en hanteren om deze reden scherpe fixed fee’s voor bemiddeling, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. We maken gebruik van ons zeer uitgebreide (juridische) netwerk.

Wij gunnen iedereen werkgeluk, en niet alleen de kandidaten die we kunnen plaatsen bij onze vaste opdrachtgevers. Daarom presenteren wij ook getalenteerde mensen die werkzoekend zijn, maar waar wij zelf niet de bemiddeling voor kunnen zorgen, ook dan gunnen wij de kandidaat een toekomstige werkgever. If you can laugh together, you can work together!

Onze waarden en normen

  • Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en kandidaten
  • Discretie en integriteit zijn gewaarborgd bij ons
  • Snelle en directe terugkoppeling