WAT WE DOEN 👇🏽

De Goeije Legal Recruitment richt zich op het vervullen van tijdelijke en vaste functies binnen de advocatuur. Wij bemiddelen landelijk, op alle rechtsgebieden en op alle niveaus. U kunt bij ons terecht voor business support & management, juridisch medewerkers, advocaten & notarissen (vanaf 3e jaars).

‘VLIEGENDE KIEP’ NODIG?

Ook als u op zoek bent naar multifunctionele legal assistants of werkstudenten met een juridische achtergrond en/of studie ter ondersteuning, kunt u bij ons terecht.

WAAR WE VOOR STAAN

De Goeije Legal Recruitment is een jong, groeiend en dynamisch recruitmentbureau met een sterke focus op kwaliteit en human capital. Wij hanteren scherpe all-in fee’s voor bemiddeling, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Daarbuiten reikt onze dienstverlening meer dan enkel de bemiddeling van en voor kandidaten; wij adviseren graag pro-actief waar nodig.

ONZE WAARDEN EN NORMEN

  • Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en kandidaten
  • Discretie en integriteit zijn gewaarborgd bij ons
  • Snelle en directe terugkoppeling
  • Open en transparant; no nonsens

Heeft u vragen over onze dienstverlening of heeft u behoefte aan een vrijblijvende kennismaking, neem dan snel contact met ons op via telefoonnummer 010 – 236 14 96 of info@degoeije.nl 📞

Chat openen